RÈGIM INTER

Estimem el club, respecte, humilitat, honestedat, esforç, sacrifici, solidaritat. 

escut fc sant esteve

Futbol Club Sant Esteve, el «SANES»

futbol sant esteve
futbol club sant esteve mizuno
futbol club sant esteve mizuno

Imatge i actitud

Molt important, en formar part del FC. Sant Esteve et fa representant del club alhora que el club ho és del poble que ens dóna nom, amb què la teva actitud, la nostra actitud sigui en positiu o bé en negatiu així com la nostra imatge no t’afecta només a tu.

Regim intern

Aquest règim intern és d’obligat compliment per a tècnics i jugadors

1 Durant la temporada els jugadors no podran disputar cap campionat o partit amistós de qualsevol esport, o de competició al marge de l’equip, si no compta amb el consentiment del coordinador i/o entrenador del club.

2 Els jugadors mantindran sempre el respecte cap als entrenadors els seus companys, tècnics, arbitres, jugadors rivals i amb el públic assistent.

3 Els tènics mantidran sempre el respecte cap els seus jugadors, arbitres, tènics i jugadors contraris així com amb el públic assistent.

4 Cap jugador NO discutira mai les decisions preses pel seu entrenador, en cas de possibles desacords, el jugador té el dret de demanar una reunió amb el coordinador per solucionar possibles problemes amb el seu entrenador, companys, o bé del tipus que sigui.

5 Capitans: A partir de categories infantils cada equip tindrà tres capitans escollits entre tots els jugadors de la plantilla i per majoria.
El paper dels capitans és vital, ells són els portaveus dels seus jugadors, ells podran proposar canvis en el règim intern del club en consens amb la plantilla, traspassar el malestar o el problema d’algun jugador o bé de l’equip si n’hi hagués a la direcció del club, alhora que són l’enllaç entre directiva i equip.
Els capitans juntament amb els tècnics són els encarregats de dirimir els possibles problemes durant un partit.

L’entrenador tindrà la potest de rebocar una capitania i designar el que cregui ell més idoni.

6 El jugador que es negui a sortir al terreny de joc o continuar jugant/entrenant sense causa aparent serà greument sancionat, aquest fet perjudica i molt a tot l’equip.

7 Per a les sessions d’entrenament, els jugadors han d’estar a l’hora concretada per l’entrenador i ja canviats, la convocatoria sempre serà com a mínim de 20 minuts abans de l’entrenament.

8 Els jugadors s’hauran de dutxar després de cada entrenament i partit.

9 Per als partits i entrenaments, els jugadorsi tècnics  hauran de fer servir exclusivament la roba oficial del club, i aquest haurà d’estar en bon estat. Queda prohibit l’ús roba no oficial.

10 Entrenaments, els jugadors que no vingui amb la roba oficial no podran entrenar.

11 Els jugadors seran especialment respectuosos amb els horaris establerts per l’entrenador en els partits.

11 Si un jugador per la raó que sigui arriba tard haurà d’avisar el més aviat possible al seu entrenador o delegat.

13 Als partits que es juguin com a visitant, la convocatòria es realitzarà sempre fora de les instal·lacions del club rival, entrant tot l’equip junt.

14 La roba de passeig, xandall, dessuadora, samarreta d’escalfament i bossa són obligatòries.

15 Els jugadors tindran l’obligació de reforçar un equip de l’entitat si així ho deternima el cos tècnic.

16 Tots els jugadors no convocats pel partit hauran de ser presents en els partit sempre que aquests es realitzin a les nostres instal·lacions.

17 Queda prohibit l’ús de mòbils i altaveus dins dels vestidors.

18 És norma obligatòria que tots els jugadors que surtin al camp per disputar un partit ho facin junts i en fila, saludant des del centre del camp (amb independència de la quantitat de públic assistent). Un cop s’acabi el partit els jugadors saludaran els jugadors de l’altre equip, l’àrbitre, el públic i també els jugadors/es de la banqueta, de manera conjunta i amb l’entrenador, independentment del resultat del partit.

19 El jugadors no lluiran anells, gorres ni piercings des del moment d’entrar a les instal·lacions del nostre club o bé a les intal·lacions de l’equip contrari i fins la seva sortida doncs ja saps que no pots jugars amb aquest elements.

20 Tota manca de disciplina, respecte i educació per part d’un jugador, jugadora o membre de l’staff serà sancionada.

Aquestes sancions aniran de moderes a greus en funció dels fets ocorreguts:
– Moderades, des d’un a tres partits.
– Greus tindran un mínim de dos partits fins arribar a l’expulsió del club.

21 Aquest règim intern és de compliment obligat per a tots els jugadors, jugadores i membres de l’staff tècnic o del club.

 

 

Categories FC. SANT ESTEVE (El Sanes)

Escoleta 4 i 5 anys / Prebenjamí 6 i 7 anys / Benjamí 8 i 9 any / Aleví 10 i 11 anys / Infantil 12 i 13 anys / Cadet 14 i 15 anys / Juveníl de 16 a 18 anys / Primer equip a partir dels 19 anys.

Des del FC Sant Esteve creiem que tothom ha de tenir l’oportunitat de gaudir d’aquest gran esport que és el futbol, ​​per això recolzem i impulsem el futbol per a jugadors amb «discapacitats» intel·lectuals.

Entrenaments

Totes les categories del FC Sant Esteve a partir d’alevins entrenen tres dies a la setmana, l’escoleta, prebenjamins i benjamins dos dies a la setmana.

La convocatoria dels entrenaments serà sempre 20 minuts abans del seu inici.

La categoria escoleta no participarà en partits oficials ni lligues regulars, només es farà puntualment algun partit amistós.

Convocatories

Totes les categories del FC Sant Esteve a partir d’alevins entrenen tres dies a la setmana, l’escoleta, prebenjamins i benjamins dos dies a la setmana.

La convocatoria dels entrenaments serà sempre 20 minuts abans del seu inici.

La categoria escoleta no participarà en partits oficials ni lligues regulars, només es farà puntualment algun partit amistós.

Entrenaments: La convocatòria per als entrenaments serà sempre de mínim 20 minuts abans de l’inici d’aquests.
Partits: La convocatòria serà sempre de mínim 1 hora abans del partit.
En cas dels partits fora de casa tots els jugadors/es s’hauran d’esperar a l’entrada/aparcament del Camp de futbol corresponent i aquests entraran tots junts a les instal·lacions esportives, aquesta entrada serà tranquil·la i en «silenci».

futbol sanes
futbol club sant esteve
equipació oficial fc sant esteve
futbol club sant esteve
fitbol club

Encara vols jugar amb nosaltres?

Després d’aquesta «turra» si segueixes interessat o interessada a formar part del nostre club ja ho saps REACH BEYOUND.